Servicii

 

Traducere
Interpretariat
Autorizare/Legalizare notarială 
Apostilare originale și traduceri

 

Traduceri: Vă oferim traduceri de calitate simple, autorizate sau legalizate din și în diverse limbi străine, printre care engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, rusa, greaca, polona, turca, maghiara, chineza, romana din orice domeniu (juridic, economic, bancar, tehnic, medical, IT etc).
Traduceri tehnice
Manuale de utilizare si de întreținere, caiete de sarcini, cataloage de produse, fise tehnice, broșuri etc. în domeniul echipamentelor medicale, industriale, al construcțiilor civile, al industriei energetice, mediului, IT, transporturilor etc.

Traduceri juridice
Legislație, sentințe judecătorești, procuri, acte constitutive, somații, acte de studii și de stare civilă, declarații, corespondență etc.

Traduceri contabile/economice
Rapoarte de audit, situații financiar-contabile, bilanțuri, contracte societăți, rapoarte, certificate, inventare etc.

Traduceri medicale
Manuale utilizare aparatură și instrumentar medical, certificate și adeverințe medicale, fișe de diagnosticare, fișe de externare etc.

 

Autorizarea/Legalizarea notarială a traducerilor: Firma noastră asigură și serviciile conexe activității de traducere, și anume autorizare, legalizare notarială. O traducere autorizată este o traducere efectuată, semnată și ștampilată de un traducător autorizat de Ministerul Justiției. O traducere legalizată este tot o traducere autorizată, dar în acest caz semnătura traducătorului, aplicată pe o încheiere de legalizare a semnăturii aplicată la sfârșitul documentului, este certificată de un notar public.


Interpretariat:
Vă oferim servicii de interpretariat de calitate, atât simultan (la cască, în cabină), cât și consecutiv, pentru conferințe, întâlniri de afaceri, negocieri, servicii notariale, ceremonii de căsătorie prin intermediul unor interpreți cu experiență în domeniu.

 

Apostilare: Putem să vă ajutăm cu apostilarea unor acte originale și traduceri. Apostila este un certificat eliberat de autoritățile competente ale unui stat semnatar al Convenției de la Haga, pentru actele oficiale întocmite în țara respectivă, care urmează sa fie prezentate pe teritoriul unui alt stat semnatar al Convenției. Apostilele se pot aplica pe documente oficiale sau pe traducerile legalizate ale acestora.

traduceri   birou traduceri