Servicii

 

Traducere
Interpretariat
Autorizare/Legalizare notariala
Corectura text
Tehnoredactare
Tiparire/ Scanare

Traduceri: Va oferim traduceri de calitate simple, autorizate sau legalizate din si in diverse limbi straine, printre care engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, rusa, greaca, polona, turca, maghiara, chineza, romana din orice domeniu (juridic, economic, bancar, tehnic, medical, IT etc).
Traduceri tehnice
Manuale de utilizare si de intretinere, caiete de sarcini, cataloage de produse, fise tehnice, brosuri etc. in domeniul echipamentelor medicale, industriale, al constructiilor civile, al industriei energetice, mediului, IT, transporturilor etc.

Traduceri juridice
Legislatie, sentinte judecatoresti, procuri, acte constitutive, somatii, acte de studii si de stare civila, declaratii, corespondente etc.

Traduceri contabile/economice
Rapoarte de audit, situatii financiaro-contabile, bilanturi, contracte societati, rapoarte, certificate, inventare etc.

Traduceri medicale
Manuale utilizare aparatura si instrumentar medical, certificate si adeverinte medicale, fise de diagnosticare, fise externare etc.

Autorizarea/Legalizare notariala a traducerilor: Firma noastra asigura si serviciile conexe activitatii de traducere, si anume autorizare, legalizare notariala. O traducere autorizata este o traducerea efectuata, semnata si stampilata de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei. O traducere legalizata este tot o traducere autorizata, dar in acest caz semnatura traducatorului, aplicata pe o incheiere de legalizare a semnaturii atasata la sfarsitul documentului, este certificata de un notar public.


Interpretariat
: Va oferim servicii de interpretariat de calitate, atat simultan (la casca, in cabina) cat si consecutiv, pentru conferinte, intalniri de afaceri, negocieri, servicii notariale, ceremonii casatorie prin intermediul unor interpreti cu experienta in domeniu.

Corectura text: In cazul in care doriti verificarea si corectarea unor documente deja traduse, va oferim acest serviciu la jumatatea tarifului practicat pentru efectuarea traducerilor.

Tehnoredactare: In cazul in care solicitati tehnoredactarea unui document, va putem oferi si acest serviciu, in baza solicitarii dumneavoastra si contra cost. (*Tehnoredactarea traducerilor efectuate de biroul nostru de traduceri este inclusa in pretul traducerii)

Tiparire/Scanare: Va oferim servicii de tiparire si scanare a unor documente.

traduceri   birou traduceri